Start het nieuwe jaar met werken aan een gezond gewicht.

Hond en kat sanimed brief weight red.Om onze goede voornemens nog even vast te houden starten we dit eerste kwartaal van het jaar met ons Weight Control Program van Sanimed.

Heeft uw hond of kat overgewicht en wilt u hier graag wat aan doen?

sanimed_kat_weight_reductionBij aanschaf van Sanimed Weight Reduction kun u gratis een afspraak maken bij een van onze assistentes voor een gewichtscheck en een voedingsadvies op maat. Tevens ontvangt u dan op uw tweede aankoop van Sanimed Weight Reduction 25% korting.

Steeds meer honden en katten in Nederland hebben te maken met overgewicht.

Als uw hond of kat ouder wordt neemt het energieverbruik af. Ook door castratie en sterilisatie verbruikt het lichaam minder energie. Overgewicht verhoogt het risico op ziektes. Een ideale lichaamsconditie verlengt het leven van de hond en kat.

Een dieet kan zorgen dat uw dier op zijn ideale gewicht komt en blijft.

sanimed weight red HSANIMED Weight Reduction heeft door de combinatie van een laag vetgehalte en een hoog gehalte aan ruwe celstof, een zeer lage energiewaarde. Dankzij het lage energiegehalte van deze voeding kunnen honden en katten relatief veel voeding eten en toch afvallen. SANIMED Weight Reduction bevat veel hoogwaardig verteerbare eiwitten waardoor tijdens het afvallen de spiermassa behouden blijft. Bovendien zal het toegevoegde L-carnitine de afbraak van vetten in het lichaam stimuleren.

Hieronder enkele Tips en adviezen:

  • Geef uw hond of kat alleen de SANIMED dieetvoeding en geen tussendoortjes.
  • Als u werkt met beloningssnacks geef dan alleen snacks die aansluiten bij SANIMED Weight Reduction.
  • Volg het voedingsschema, pas eventueel aan op advies van de dierenarts of assistentes, om het streefgewicht te kunnen bereiken.
  • Kom regelmatig langs om te wegen.
  • Zorg dat er altijd voldoende schoon en vers drinkwater voor uw hond of kat klaarstaat.
  • Wees geduldig, het kan soms enige tijd duren voordat u resultaat ziet.
  • Extra beweging zorgt voor een sneller zichtbaar resultaat.

bodyscore hondbodyscore kat