Assistente Mariska in ’t Hout

DSC_0562Sinds ik op de middelbare school 1 week stage moest lopen en ik bij dierenarts Hendriks op de Laan van Meerdervoort terecht kwam, wist ik dat ik dierenartsassistente wilde worden.

Na het afronden van alle benodigde stages en behalen van mijn diploma ben ik vanaf april 2005 in dienst bij dierenartsenpraktijk Ypenburg. Ik werk hier met veel plezier en heb het dan ook onwijs naar mijn zin.

U zult mij op maandag, dinsdag en vrijdag op Ypenburg zien en op donderdag ben ik werkzaam in de Dorpsstraat, in Nootdorp.

 

Sinds 2012 ben ik naast mijn baan als paraveterinair ook gediplomeerd honden trimster. Voor meer informatie over het honden trimmen kunt u mij vinden op www.trimsalonmariska.nl

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilligster bij Dutchy Adoptions dit is een Nederlandse stichting die zich inzet voor asiel honden in Polen.

Ook bij mij thuis is het aan dieren geen gebrek. We hebben een hondje Molly, die mij ook vaak vergezeld op de praktijk en tevens hebben we 2 kleinrex konijnen Marley en Nola.

Graag tot ziens in de praktijk!