Aangepaste voeding na castratie / sterilisatie

kattenWist u dat na castratie / sterilisatie een vaak gehoorde klacht is dat honden en katten meer aankomen.

Dit komt doordat castratie/sterilisatie de stofwisseling van uw huisdier verandert. Zelfs al direct na de ingreep. Deze verandering in het lichaam van uw huisdier vermindert de dagelijkse energiebehoefte met een gemiddelde van ongeveer 15%.

Wij adviseren daarom ook na de castratie / sterilisatie de Sanimed Preventive diervoedingen.

Daarom ontvangt u in de maanden april en mei van ons na castratie / sterilisatie een klein verpakking Sanimed Adult voeding voor uw hond en/of kat gratis.

 

Door gewichtstoename neemt ook het risico op ziektes toe waaronder bv suikerziekte. Houdt u daarom het gewicht van uw hond en/of kat goed in de gaten.

Sanimed Adult voeding houdt perfect rekening met uw gecastreerde of gesteriliseerde hond honden/of kat. Door een aangepast energiegehalte is het gemakkelijker om het lichaamsgewicht van uw dier te handhaven.

Bovendien bevat deze voeding extra essentiële vetzuren, die zorgen voor een mooie vacht en een verbeterde weerstand.

Deze voeding draagt dan ook bij het risico op veel voorkomende aandoeningen zoals suikerziekte, nierfalen, hartfalen en artrose te verminderen.

Is uw hond of kat al geholpen, kom dan binnen en haal een gratis informatiepakketje op met daarin proefzakjes van de betreffende voeding.

Schakel langzaam over van uw huidige voeding naar Sanimed Adult voeding door de eerste paar dagen beide voedingen te mengen.

Komt u gerust regelmatig binnen om te wegen en pas zo nodig de hoeveelheid voeding aan. Twijfelt u over de lichaamsconditie van uw huisdier of lukt het u niet om hem/haar op het gewenste gewicht te houden vraag dan advies aan onze assistentes.

adult voeding hond

adult voeding kat