01 Groeibegeleiding pup

groeibegeleidingGroeibegeleiding van pups

Vooral eigenaren die voor het eerst een pup in huis hebben, lopen tegen veel vragen aan. “Hoe vaak moet ik ontwormen? Eet hij wel genoeg? Is hij goed aangekomen? Wanneer kan ze loops worden?” De buurman, de fokker, het forum op internet: iedereen geeft gevraagd en ongevraagd zijn advies. Vaak ziet de pup-eigenaar door de bomen het bos niet meer.

Als we de pup zien bij zijn eerste vaccinatie, wordt natuurlijk uitgebreid op deze vragen ingegaan, en u krijgt veel informatie te verwerken. Het is fijn dat u nu op uw gemak en zonder drempel met een deskundige assistente kunt overleggen over hoe het gaat met uw pup.

Omdat het heel belangrijk is uw pup gedurende het eerste levensjaar te controleren op groei en ontwikkeling, hebben wij in de praktijk een begeleidingsprogramma voor pups. U wordt begeleid door een van onze ervaren assistentes. Het is te vergelijken met een consultatiebureau, maar dan voor puppy’s.

Voor deze service brengen wij geen kosten in rekening.

groeibegeleiding Duitse HerderWe letten er op dat de pup goed groeit, of de ontlasting goed is, of hij goed eet en drinkt, en of hij zijn gebit goed wisselt. Maar ook gedragsproblemen en bv het zindelijk worden kan worden besproken.

Het gaat als volgt. U schrijft zich op de praktijk in voor het programma. Het groeiprogramma vind plaats in onze praktijk in de Dorpsstraat. Eens per 1 of 2 maanden komt u weer langs voor een nieuwe afspraak.

Pups die ons regelmatig bezoeken voelen zich dan ook makkelijk thuis in de praktijk.